Zakład Drobiarski RES-DROB
Województwo: podkarpackie | Profil ubojni: BrojlerIstnieje na rynku od 1951r. i jest zintegrowanym zakładem przetwórstwa drobiowego. Ponad 50-letnia historia doskonale dokumentuje, że spełniamy najbardziej wygórowane wymagania świadomych konsumentów. Dzięki swojemu przywiązaniu do tradycji i jakości należą do najlepszych na świecie co dodatkowo mobilizuje ich do ciągłego rozwoju.
Stała bliska współpraca z partnerami pozwala na zachowanie całkowitej kontroli jakości od pisklęcia po sam wyrób końcowy. W ich tradycję wpisane jest dostarczanie smacznego, zdrowego i w pełni przebadanego mięsa drobiowego.
Skontaktuj sie z ubojnią:
Res-Drob Rzeszów
ul. Marii Konopnickiej 18
35-211 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 17 853 62 42
fax 17 853 62 42
tel. kom. 666 835 024
Strona internetowa: www.chicken.pl,
E-mail: pfornal@resdrob.pl
Osoba odpowiedzialna za skup: Piotr Fornal
Profil ubojni: Brojler